LiberecDnes.cz
LiberecDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Metalová nálož v podání italské kapely Methedras poprvé v Liberci!

Kdy:
Pátek 25.03.2016 od 20:00 hod
Kde:
Klub Bedna, Liberec
Pořadatel:
Účinkující:
Sdílet:

Liberec se koncem března otřese pod náporem čtyř italských ďáblů.
V libereckém klubu Bedna zažijete v březnu pořádnou show v podání milánské kapely Methedras. Zároveň to bude první opravdu metalový koncert, který se uskuteční v tomto roce pod Ještědem.

Methedras  patří v Itálii mezi nejznámější metalové kapely a v České republice vystoupí už podruhé. Tento rok se muzikanti rozhodli oslavit své 20. narozeniny právě v Liberci a bude to náležitá oslava!
Tato kapela je proslulá svým nekompromisním trash metalem říznutým typickými death metalovými prvky. Kapela odehrála stovky koncertů po Evropě a za tu dobu neztratili ani trochu ze svého hněvu a energie.

Speciální host ... VOTCHI
Kapela Votchi působí na hudební scéně od roku 1999. Zaměřuje se především na vlastní tvorbu, která se pohybuje na pomezí progresivního hard-rocku a art-rocku. Kapela předskakovala takovým rockovým velikánům jako jsou Deep Purple, Whitesnake, Nazareth, Uriah Heep, Colosseum a další.

Vstupenky na koncert Methedras jsou k dispozici v předprodejní síti e-vstupenka, na informačním středisku v Liberci a na pokladně klubu Bedna v Liberci.
Více informací najdete také na webu: www.dzan.cz.

Fotogalerie:

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



66,972970962524