LiberecDnes.cz
LiberecDnes.cz » Monitor zpráv » Sportovní zprávy z regionu » Liberecký deník - sport

Sportovní zprávy z regionu

Liberecký deník - sport Zdroj: Liberecký deník - sport |

Gólové hody nakonec vyhrálo Jablonné. Museli jsme zvýšit hlas, přiznal trenér

24. 4. 2024 | /FOTO, VIDEO/ Fotbalisté Jablonného přivítali na svém hřišti Kamenici a souboj dvou celků z horní poloviny tabulky sliboval zajímavou podívanou. To se také potvrdilo. Skóre se přelévalo z jedné strany na druhou a diváci viděli hned osm branek. Po závěrečném hvizdu byli nakonec šťastnější domácí, kteří vyhráli 5:3 a upevnili si tak pozici na druhém místě.

Osečná ztratila výhru v závěru. Po průběhu bod bereme, uznal Pittner

24. 4. 2024 | Ve vyrovnané B třídě západ na sebe narazili tabulkoví sousedé. Osečná přivítala na svém hřišti Hodkovice a přestože byli domácí po většinu zápasu mírně horším celkem, sahali po třech bodech. O ty přišli až v nastaveném čase, kdy hosté srovnali po rohovém kopu.

Bílý Kostel doma nezaváhal. Ruprechtice sestřelil dvougólový Lochman

24. 4. 2024 | Tatran na domácím hřišti uspěl v roli favorita a na jaře je tak stále neporažen, když zapsal již čtvrté vítězství z pěti zápasů. Pouze jednou remizoval před vlastními fanoušky proti Krásné Studánce. Ruprechtice po domácím skalpu Žibřidic tentokrát prohrály, což bylo po zimní pauze už potřetí.

Studenec se proti Semilům zapotil. Virus zmaru, popsal trenér první poločas

24. 4. 2024 | /FOTO/ Takový průběh asi domácí nečekali. Studenec přivítal na svém hřišti Semily a vzhledem k postavení v tabulce si mnoho fanoušků nepřipouštělo zásadní komplikace. Fotbal je však krásný a nepředvítatelný sport, a tak po první půli svítilo na tabuli skóre 0:1.

Pěnčín vyhrál podeváté v řadě! Pěkný fotbal, chválil domácí kouč Hodan

24. 4. 2024 | To je nevídaná série! Liberecký Pěnčín, lídr I. A třídy, vyhrál devátý zápas za sebou a v příštím kole bude na půdě Mimoně útočit na jubilejní desáté vítězství. Naposledy poznal pachuť porážky v Bělé 7. října minulého roku. O posledním víkendu odnesl jeho skvělou formu hostující Rychnov.

Derby opanovalo Rozstání. Žibřidice mnoho šancí neměly

23. 4. 2024 | /FOTO, VIDEO/ Hosté přijeli na horkou půdu do Žibřidic po třech porážkách v řadě, když postupně nestačili na Bělou, Pěnčín a Studenec. V derby se chtěli nakopnout zpět, což se jim povedlo a po koncentrovaném výkonu zvítězili jednoznačně 5:0. Domácí kouč naopak žehral po druhé porážce v řadě na slabou bojovnost.

Probuzený Vesec slaví druhé vítězství v řadě. Dýchá se nám lépe, přiznal Háza

23. 4. 2024 | /FOTO/ Zatím největší jarní proměnu prožívá liberecký Vesec. Ten po přestávce nevstoupil do soutěže vůbec dobře a postupně prohrál 0:4 v Žibřidicích, 0:3 doma s Bílým Kostelem a 0:3 doma v derby proti Doubí. Minulé kolo však vyhrál 3:0 na půdě Krásné Studánky a tento víkend rozstřílel na domácím hřišti Mšeno 5:0.

V utkání Krásné Studánky s Doubím gól nepadl. Šance byly, ale gólmani se ukázali

23. 4. 2024 | /FOTO, VIDEO/ Souboj dvou celků ze spodní poloviny tabulky branku nepřinesl, přestože se hráči obou mužstev do zakončení dostávali. Pro hostující Doubí je to vůbec první remíza v tomto ročníku. Krásná Studánka se díky získanému bodu odlepila ode dna a o skóre se dostala před momentálně poslední Mimoň.

Kvíz pro cestovatele i gaučáky: Poznejte nejkrásnější fotbalové stadiony světa

23. 4. 2024 | Vybrali jsme patnáctku známých a krásných fotbalových stadionů z celého světa. Kolik jich poznáte? Zkuste si vědomostní kvíz Deníku pro fotbalové fanynky a fanoušky. 

Restart libereckých volejbalistů bude mít na povel zahraniční trenér

23. 4. 2024 | Nejvyšší volejbalové soutěže jsou z pohledu obou libereckých výběrů minulostí. Stejně tak je jisté, že zejména v týmu mužů dojde během nadcházející dlouhé letní pauzy k řadě změn.

Okresní přebor: Šlágr kola pro Jokers. Hejnice a Frýdlant poprvé na jaře slaví

22. 4. 2024 | /FOTO/ Souboj dvou posledních mužstev dopadl v Krásné Studánce lépe pro hosty z Doubí. Ze špice se poroučel Mníšek, který doma padl s ambiciózními Jokers. Rynoltice porazily Machnín, Višňová domácí Krásný Les a Bílý Kostel zabodoval v Dolní Řasnici. Velké překvapení se konalo ve Vratislavicích, kde domácí tvrdě narazili na dosud špatný Frýdlant, pro něhož je to první jarní výhra. Dočkaly se také Hejnice, které zvítězily ve Vesci. ...

Přepeře přišly o tři body, pak je získaly proti Kolínu. Už s novým trenérem

22. 4. 2024 | Boj o udržení ve třetí fotbalové lize bude zřejmě napínavý až do konce. Po 23. kole ČFL je jasné, že poslední čtyři celky tabulky, tedy Českou Lípu, Mladou Boleslav B, Teplice B a Přepeře, dělí pouhých šest bodů. Definitivní je totiž oficiální odečet tří bodů pro nyní poslední FK Přepeře. Důvodem je, přes zaplacení pokuty, chybějící mládež v klubu.

Liberecké volejbalistky získaly stříbro. Titul ukořistily Šelmy Brno

21. 4. 2024 | Sen libereckých volejbalistek o zisku titulu v české extralize se v nedělním podvečeru rozplynul jako pára nad hrncem. Finálovou sérii ovládly Šelmy Brno, které Duklu Liberec doma porazily 3:1 na sety a sérii celkově vyhrály 3:0 na zápasy.

Liberec doma v lize podeváté po sobě neprohrál, s Hradcem remizoval 0:0

21. 4. 2024 | Liberečtí prvoligoví fotbalisté v posledním domácím utkání základní části FORTUNA:LIGY uhráli v nedělním duelu 29. kola remízu proti Hradci Králové 0:0. Slovan ve vyrovnaném duelu nevyužil šance a po porážce v Českých Budějovicích připsal doma U Nisy jen bod.

Slavia zase zaváhala, má jen bod. Do bitvy o titul půjde z prvního místa Sparta

21. 4. 2024 | Fotbalisté Slavie sice v utkání 29. kola první ligy doma s Olomoucí dokázali smazat dvoubrankovou ztrátu, ale bod je pro ně málo. Sešívaní jen remizovali 2:2 a před posledním zápasem základní části je tak jasné, že do nadstavbové skupiny o titul půjde z prvního místa  Sparta. Mistři z Letné přestříleli doma Baník 4:3 a před pražským rivalem mají čtyřbodový náskok. Sparta díky prvenství v základní části bude mít v nadstavbě při derby výhodu domácího prostředí. ...

Smrtelné nehody: Na trati umírají jezdci i diváci, prezident chtěl rallye zrušit

21. 4. 2024 | Rallye Šumava předčasně ukončila smrt navigátorky Aleny Krejčíkové. Tragická nehoda zasáhla tuzemský šampionát po téměř 11 letech. V minulosti umírali na českých silnicích nejen závodníci, ale i diváci. Nejtragičtější havárií při tuzemské rallye byla ta v Lopeníku v roce 2012, kdy auto zabilo čtyři dívky ve věku od sedmi do dvaceti let. Šlo o amatérský závod, který nepatří do žádného seriálu rallyeových soutěží v Česku. ...

Nasadil pásku a proměnil penaltu. Štěpánek to zvládl v 72 letech

21. 4. 2024 | Možná se postaral o rekord. V 72 letech nastoupil k mistrovskému zápasu v rámci okresní fotbalové soutěže na Českolipsku za rezervu Skalice u České Lípy. Nasadil kapitánskou pásku, dal gól z penalty a byl u výhry 5:3 nad Lokomotivou Česká Lípa B.

Záliby Karla Gotta? Milenky, malování a sport. Fandil Slavii i Spartě

20. 4. 2024 | Život Karla Gotta, nejslavnějšího tuzemského zpěváka? To nebyly jen koncertní síně a nahrávací studia. Plzeňský rodák měl spoustu zálib. Patřily mezi ně ženy, tím byl Mistr známý, miloval také malování a, to vás patrně překvapí, sport!

Druhá těžká finálová rána... Teď ale Dukla hodlá sérii o zlato natáhnout

19. 4. 2024 | Přes tisíc diváků, enormní úsilí, pětisetová bitva. Liberecké volejbalistky ve druhém extraligovém finále trápily brněnské favoritky, přesto nakonec po heroickém výkonu podlehly před vlastním báječným publikem 2:3 na sety, 14:16 v tiebreaku. Šelmy si druhou výhrou vybojovaly mistrovský mečbol, slavit mohou v případě třetího vítězství už v neděli.

Program MS v hokeji 2024: Kdy půjdou do boje Češi a kompletní rozpis turnaje

19. 4. 2024 | Hokejová horečka stoupá. Češi se třesou na květnové mistrovství světa v Praze a Ostravě. Světový šampionát se vrací do srdce Evropy po devíti letech a fanoušci národního týmu věří v medaili. Jaký je program MS v Česku a kdy hrají Češi? Deník přináší kompletní rozpis zápasů turnaje.



Zpravodajství LiberecDnes.cz

SZÚ: Umělé povrchy hřišť či sportovišť mohou uvolňovat zdraví škodlivé látky

SZÚ upozorňuje subjekty, které pořizují pro dětská hřiště, sportoviště a další provozy umělé pryžové povrchy, na nutnost vyžadovat certifikaci výrobků s důrazem na zdravotní nezávadnost. Některé materiály používané k výrobě těchto povrchů totiž ...

Ředitelství silnic a dálnic začalo stavět další část obchvatu České Lípy

Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) zahájilo stavbu 1,5 kilometru dlouhého úseku přeložky silnice I/9, která bude součástí obchvatu České Lípy v Liberec ...

Czlam Road v liberecké knihovně naservíruje mezinárodní koktejl slam poetry

Mezinárodní exhibici slam poetry pořádá 26. dubna Krajská vědecká knihova v Liberci. Přinese poeticky performativní a večer slam poetry exhibice s per ...

Policie pátrá po uprchlém vězni, během několika dní stihl ukrást čtyři automobily

BEROUNSKO - Berounští kriminalisté pátrají po 46letém muži, jakožto vězni, který v minulém týdnu opustil nestřežené pracovišti v Libereckém kraji. Nic ...

V loňském roce zaplatila VZP za léčbu hemofilie téměř miliardu korun

Hemofilie je vzácné dědičné onemocnění, které se projevuje poruchou srážlivosti krve. Vloni se s ním léčilo 1326 klientů VZP (dvakrát více mužů). Léčb ...



Čtvrtek 25.4.2024
Liberecký kraj
Další regiony »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X






Nastavení cookies | GDPR | Přidat zprávu, PR článek | O nás, kontakty | Přidat firmu | Nabídka našich služeb | Inzerce-Dnes.cz | Práce v ČR | InfoDnes.cz
InfoDnes.cz
Sdružení regionálních portálů

Kraj Vysočina
HavlíčkůvbrodDnes.cz
JihlavaDnes.cz
TřebíčDnes.cz

Liberecký kraj
LiberecDnes.cz

Ústecký kraj
ÚstínadLabemDnes.cz

Plzeňský kraj
PlzeňDnes.cz

Jihočeský kraj
ČeskéBudějoviceDnes.cz

Jihomoravský kraj
BrněnskoDnes.cz

Olomoucký kraj
OlomoucDnes.cz

Zlínský kraj
ZlínDnes.cz

Moravskoslezský kraj
OstravaDnes.cz

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS InfoDnes