LiberecDnes.cz
LiberecDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Valentýnská degustace vín - Jablonec nad Nisou

Kdy:
Neděle 15.02.2015 od 15:00 hod
Kde:
PIZZA RESTAURANT, Svatopluka Čecha 59, 200 m od bazénu, Jablonec nad Nisou
Sdílet:

Přijďte se svoji drahou polovičkou oslavit svátek sv. Valentýna a ochutnat prvotřídní víno a vyzkoušet exkluzivní moravská vína, která v běžné prodejní síti nekoupíte a užijte si řízenou degustaci.

Ten, kdo přijde, bude mít možnost ochutnat kvalitní vína - 10 vzorků, která zrála na vinicích jižní Moravy v severozápadní části Znojemska. Ochutnáte kvalitní víno a zároveň se dozvíte veškeré informace, zajímavosti a historii Vinařství Jana Plačka z Moravských Bránic. Po celou dobu degustace Vám bude k dispozici sommelier.

Na degustacích se scházíme, abychom ochutnali nová vína od nových vinařů a seznámili se s víny, které neznáme. Přihlásit se může každý, kdo si rád své vědomosti prohloubí a rád si s námi udělá pěkný Valentýnský večer u dobrého vína. Ochutnávka probíhá stylem řízené degustace, kdy každý vzorek hodnotíme zvlášť.

Už se na Vás všichni velmi těšíme! :)
Možnost zakoupení voucheru na degustaci na našem e-shopu: http://www.vinorychnov.webuje.cz

Degustované množství - 1 vzorek = cca 0,5 dcl vína nebo sektu. Celkem tedy na každého účastníka čeká cca 0,5 l kvalitního moravského vína různého druhu.

Drobné občerstvení - sýry, klobása, pečivo a voda z nabídky PIZZA Restaurant. Možnost nákupu degustovaných vín s sebou. Možnost nákupu dárkových balení vín.

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



59,302091598511