LiberecDnes.cz
LiberecDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

FILMOVÁ EVROPA V KINĚ SFÉRA - Turnov

Kdy:
Středa 03.12.2014 od 18:00 hod až 07.12.2014
Kde:
KC Střelnice, Turnov
Pořadatel:
Sdílet:

FESTIVAL EVROPSKÝCH FILMOVÝCH TRHÁKŮ!
Napadají vás ve spojení s evropskou filmovou tvorbou pouze slova jako artový, umělecký, drama a nic pro mě? Tak to jste na velkém omylu.

V Evropě se točí i komedie a romantické příběhy. Mezi evropskými snímky můžete narazit taky na kvalitní thrillery či neotřele natočené dokumenty a životopisné filmy. Nevěříte?

Přijďte se přesvědčit začátkem prosince na festival evropských filmových trháků "Filmová Evropa v kině Sféra".

Prvním ročníkem startujeme novou tradici, kterou bude těžké si nezamilovat. Letos od středy 3. do neděle 7. prosince nabídneme všem filmovým fanouškům výběr z toho nejlepšího, co se za uplynulý rok objevilo na evropském stříbrném plátně.

Dramaturgii jsme pečlivě sestavili z filmů, které uspěly na nejednom významném festivalu, ale zajímalo nás i hodnocení fanoušků na ČSFD a názory diváků, kteří už filmy viděli. A vznikl mix toho nejlepšího, co se letos v Evropě urodilo.

Zvýhodněné vstupné a větší filmová nálož!
Jak již bylo řečeno, Filmová Evropa v kině Sféra obsadí promítací dny od středy 3. až do neděle 7. prosince, a to v časech od 18 a 21 hodin. V sobotu a v neděli jsme pak nezapomněli ani na naše nejmenší diváky a od 15 hodin uvedeme báječnou norskou pohádku "Magické stříbro" - hledání kouzelného rohu, tradičně v sobotu ve 3D a v neděli ve 2D.

Aby to byl opravdový filmový festival, budou k dispozici i festival pasy, a to hned ve dvou variantách.

Při koupi festival pasu na 5 představení zaplatíte 350 Kč a festival pas na 10 představení bude stát jen 500 Kč.

Festival pas nebude možné využít pouze na pohádku Magické stříbro ve 3D.
Vstup na každé promítání zvlášť vyjde na 90 Kč, takže si každý dokáže spočítat, že se festival pasy vyplatí.
Na jeden festival pas můžete přijít třeba i ve dvou, tedy zakoupit si jeden festival pas a nechat si z něj odepsat dva vstupy najednou.

Doprovodný program nebude žádná nuda Festival evropských filmových trháků "Filmová Evropa v kině Sféra" si můžete užít skoro jako Karlovy Vary. Ani my totiž nezapomínáme na doprovodný program.

Hned páteční promítání filmu "Odborný dohled nad východem Slunce" přijede uvést režisér Pavel Göbl a po skončení se chystá koncert kapely Byl pes, která dělala k filmu hudbu.

Velkým překvapením celého festivalu bude snímek "Tři srdce", který zahrajeme v exkluzivní předpremiéře. Kdo nepřijde do kina Sféra na festival Filmová Evropa, uvidí ho nejdřív někdy v příštím roce a přijde o jedinečné uvedení Ivy Žákové z distribuční společnosti Film Europe.

Nemůžeme prozradit všechno, takže sledujte náš facebook, kde budeme informace k doprovodnému programu doplňovat a odhalovat perličku za perličkou.

Program festivalu: ZDE!

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



32,31406211853