LiberecDnes.cz
LiberecDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

Mikolas Josef - Closer To You tour 2019 / Liberec

Kdy:
Úterý 10.12.2019 od 19:00 hod
Kde:
KC Vratislavice 101010, Liberec
Pořadatel:
Sdílet:

Jedinečná taneční show a osobní setkání - to vše nabídne liberecký koncert Mikolase Josefa.
Vánoční turné CLOSER TO YOU začíná 10. 12. 2019 právě v libereckém Domě kultury, kam čtyřiadvacetiletý finalista Eurovize 2018 Mikolas Josef přiveze show světového formátu do prostředí klubové scény. Mistrná taneční show, afričtí vokalisté a jedinečné osobní výpovědi v písních, jako jsou Me Gusta nebo Free. To vše a mnohem více přiveze Mikolas do Liberce na první koncert očekávaného vánočního turné.
Nenechte si ani vy ujít jedinečnou atmosféru Vánoc a největších hitů, jako je např. song Acapella, který dobývá evropské hudební žebříčky, a to na turné po čtyřech českých a moravských městech, kdy pražský koncert je již beznadějně vyprodaný.
Turné CLOSER TO YOU nabízí fanouškům jedinečný zážitek, a to díky speciálním balíčkům, jejichž prostřednictvím fanoušci mohou prožít osobní setkání s Mikolasem i u nás v Liberci. Kromě běžných vstupenek je možné zakoupit VIP vstupenky, které nabízí privátní afterparty s Mikolasem a organizátory koncertu.
Osobní setkání a jedinečnou atmosféru si bude možné užít i se speciálními vstupenkami Meet and Greet, které fanouškům zajistí účast na komorní podpisové akci. Blíže už Mikolasovi nebude možné být!

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



38,29288482666