LiberecDnes.cz
LiberecDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

Přidávání akcí do kalendáře bylo dočasně pozastaveno.
Pokud chcete propagovat svoji kulturní akci formou PR článku v našem zpravodajství kontaktujte nás zde.

BENÁTSKÁ! 2017 S IMPULSEM - Liberec

Kdy:
Čtvrtek 27.07.2017 od 15:00 hod až 30.07.2017
Kde:
Sportovní areál Vesec, Liberec
Pořadatel:
Sdílet:

Jubilejní 25. ročník festivalu se uskuteční opět poslední červencový víkend v Liberci ve sportovním areálu Vesec.
25. ročník už zná i svá velká jména. Jedním z nich je slovenský Team v čele s Pavolem Haberou a další zahraniční kapelou bude britská rocková legenda Status Quo. Rockovou scénu dále zastupují kapely Harlej, Alkehol, Škwor, Doga, Doctor PP, Walda Gang, Törr a Aleš Brichta.
Večírek pro nedočkavé se ponese ve slovenském duchu, vystoupí na něm Peter Nagy, Vašo Patejdl a kapela Horkýže Slíže. Slovenskou scénu dále zastupuje oblíbená kapela No Name. Dále vystoupí zpěvačka Lenny, Michal Hrůza, Jaroslav Uhlíř, skupina Jelen, Wohnout, Rybičky 48, Čechomor a Mig 21. Na festivalu se představí i zajímavá spojení jako Dan Bárta s Alicí, Jasná Páka s Davidem Kollerem nebo Marek Ztracený s Martou Jandovou.

V sobotu se opět představí i novinka z loňského roku. Program jedné z velkých stageí bude vyhrazen dramaturgii, zaměřené především na mladší publikum. Účast přislíbili skupina Nebe, zpěvák Voxel a "Král metafor" - rapper Marpo! Na své si přijdou i fanoušci liberecké hudební scény, kterou zastoupí zpěváci Sebastian a Pavel Callta, dále Jakub Děkan a jeho Band, rapper Lipo a Paulie Garand.
Přijeďte se pobavit a užít si tři dny nezapomenutelných hudebních vystoupení a zážitků!

Mapa:

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce v okolí



53,253173828125